keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Maailman söpöimpiä kukkia kyllä tuli kukkakauppaan tossa eilen!!
Jotain Kengurun käpäliä tai tassuja tai jotain sellasia :D rakastuin! Harmi vaan kun noi on leikkokukkia nii ei hyödytä itelle ostaa..



                 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Mulla on taas pari viikkoa ollu yks (varmaan ikuisuus)projekti työn alla. Teen sitä aina sillon ku huvittaa ja on sellanen touhufiilis.

Mä etin yhteen väliin sitä sellasta kylpyhuone"kärriä", mihin saa shampoot ja muut purkit laitettua, eikä mistää kaupasta löytyny! Ikeassa ois ollu, mutta seki semmonen rimpula nii jätin ostamatta.
Sit yks päivä kävin tossa meidän pihassa olevassa vanhassa navetassa, siellä on vaikka minkänäköstä roipetta, nii tiddidiiidiii, siellähä romotti just sellanen häkkyrä mitä oon ettiny! Muuten toimiva peli mutta pintakäsittelyä vaatii :)

Tällanen sininen siitä pitäs sit tulla :)

Mää siis kuorin noi vanhat muovit tuosta päältä puukolla ja sit näytän tolle vähä rautaharjaa. Sen jälkeen maalit päälle! Yhtä hyvä ku uus!


                 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nii ja sit vielä tämmönen yks juttu mitä ootan hirveenä, on se kun Brad tulee taas Suomeen jee! 
Baarissa tutustuin siihen viime talvena. Kuulin ohimennen että se on Australiasta, nii menin sitte vaa jutteleen sille. Siitä tyypistä kyllä huokuu niin positiivinen energia ettei mitään järkeä! Pelasti mut totaaliselta masennukselta sillon. Sit hengattiin ja tanssittiin viikonloppusin kapakeissa ja pidettiin huikeita jatkoja. Huh sitä juomisen määrää.. Mutta kyllä se taas muistutti miten mörököllimiehiä täällä Suomessa on haha :D ei kaikki tietenkää, mut anyways kyl te tiiätte mitä tarkotan!

Neuloin sille tollaset kynsikkäät läksiäislahjaks :)


Tällasta tänään, mä jatkan ahdistelua yksin kotona, kyllä se huominen vielä tulee! Niin, kyllä, naurakaa pois vaan! Oon 22 wee enkä uskalla olla yksin kotona :( tää on toinen kerta hmmmm puolen vuoden sisällä ku joudun yksin nukkumaan yön. Joskus jotain paniikkikohtauksia sain iltasin ku yksin olin, mielikuvitus laukkas vähä liikaa. Liekkö sieltä jääny jotai tonne alitajuntaan sitte. Tai no, mistäpä minä en yhteen väliin paniikkikohtauksia olis saanu haha :D no, kaikkeen tottuu. Ja pakkohan se on opetella yksin olemaan, ei missää oo muuten mitää järkee. Tekeehän se sentään hyvää itelle ottaa omaa aikaa välistä!

Näihin tunnelmiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti